Atelier de parenting pentru părinți ocupați dar preocupați

De ce parenting conștient? Experiențele emoționale din copilărie sunt asemenea temeliei unei case: când este construită cu grijă, trainică și solidă, casa va fi puternică. Când copilăria este marcată de răni emoționale, avem toate șansele ca ele să ne urmărească pentru toată viața, fiindcă trecerea timpului nu ne vindecă problemele acumulate în primii ani ai existenței noastre. Mai mult, când nu le conștientizăm și nu le vindecăm, le putem transmite copiilor noștri.

Nu putem schimba trecutul și nici pe cei din trecutul nostru. Nici nu are sens să încercăm. Ce putem face, însă, este să începem să trăim mai conectați la mediul și la contextul prezent. Sună simplu, dar este un proces, în care ne angajăm sau nu. Acest proces începe pentru unii spontan, conștientizând singuri că nu este bine pentru copil ce se întâmplă și caută răspunsuri și soluții practice în cărți sau la specialiști și le aplică în mod consecvent. Alții au șansa de a întâlni oameni diferiți, minunați, care le oferă încredere și siguranță și atunci ușor, ușor, începe să facă schimbări în modul de raportare la rolul de părinte. O resursă în acest proces este și acest atelier de parenting.

Formatori, Augustina Ene și Costin Dedu. Când și unde organizăm cursul? Sâmbătă 12 Iunie 2021, la Fundația Culturală Badea & Ilfoveanu, într-o locație deosebită, în galeria de artă, etajul I. Intervalul orar, 10.00-18.00 cu pauze de coffee-break și pauză de prânz. Vom respecta toate măsurile de siguranță sanitară, din același motiv cursul are un număr redus de participanți, 15 cursanți. Formularul de înscriere va fi disponibil în curând, până atunci, ne puteți trimite un mesaj cu exprimarea interesului dvs. sau pentru a solicita informații suplimentare, pe adresa de e-mail, ateliere@alambicat.ro!

Atelierul de parenting pe care ți-l propunem te ajută să înțelegi mai bine care sunt rănile tale și cum să faci să nu le transmiți mai departe copilului tău.